Aanmelden Mijn ZLM

Meld u aan voor Mijn ZLM en krijg direct inzicht in uw polissen. U kunt dan 24 uur per dag uw verzekeringsgegevens bekijken, wijzigingen doorgeven of verzekeringen afsluiten.

Registreren & inloggen

Wilt u voor het eerst gebruik maken van Mijn ZLM? Om de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen werken wij samen met Digidentity. U moet eenmalig uw account registreren bij Digidentity. Na de registratie bij Digidentity kunt u een account aanmaken voor Mijn ZLM. Als u uw account eenmaal heeft aangemaakt, kunt u 24 uur per dag eenvoudig inloggen in Mijn ZLM met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Het aanmaken van een account kost slechts enkele minuten. Om een account aan te maken heeft u de volgende gegevens nodig:

  • Een werkend e-mailadres.
  • Een polisnummer bij ZLM van één van uw lopende verzekeringen.
  • Registreren is alleen de eerste keer noodzakelijk. Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u altijd direct inloggen.

Ga naar Mijn ZLM

Alleen eigen verzekeringen

U ziet alleen de informatie op Mijn ZLM van verzekeringen die op uw naam staan. Staat een verzekering bijvoorbeeld op naam van uw partner? Dan kan alleen uw partner deze verzekering inzien en wijzigen als hij/zij een eigen account aanmaakt.

Alleen voor particuliere klanten

Mijn ZLM is alleen beschikbaar voor onze particuliere klanten. Heeft u ook zakelijke of agrarische verzekeringen bij ons? Dan is het helaas nog niet mogelijk om u aan te melden voor Mijn ZLM.

Wat u zich misschien nog afvraagt...

U kunt:

  • Uw lopende verzekeringen bekijken, beëindigen of wijzigen.
  • Uw persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen.
  • Nieuwe verzekeringen afsluiten.
  • Premies berekenen.
  • Schade melden.

In de toekomst breiden wij Mijn ZLM uit met nieuwe functionaliteiten.

Nee. Mijn ZLM is gratis te gebruiken voor al onze particuliere klanten.

Nee. We bieden u Mijn ZLM als extra service aan. U mag te alle tijde zelf kiezen hoe u contact met ons opneemt: via Mijn ZLM, telefonisch, per brief, e-mail of via uw ZLM Adviseur. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor.