Vacature gesloten: Juridisch medewerker 

Zoek jij een baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in landelijke klanttevredenheidsonderzoeken en dat in 2018 is uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening? En ben jij bereid in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou! 

Ter versterking van de Stichting Rechtsbijstand ZLM zoeken wij een juridisch medewerker. Je behandelt verzoeken om rechtsbijstand van onze klanten. Dit kan gaan om  advisering, maar ook om het van A tot Z zelfstandig behandelen van juridische dossiers. Het accent van de te behandelen zaken ligt op het gebied van het arbeidsrecht en/of het verbintenissenrecht. Je verzamelt hiervoor alle benodigde informatie en je bepaalt op basis daarvan de aanpak van het juridisch conflict.  

Wat vragen wij van jou?

Heb jij  een universitaire opleiding Nederlands Recht of een bachelor hbo-rechten, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring? En ben je klantgericht, integer, kwaliteitsgericht en beschik je over overtuigingskracht, empathisch- en probleemoplossend vermogen? Dan dagen we jou uit om onze collega te worden in het team Rechtsbijstand Algemeen. Het betreft een fulltime functie. 

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s.
  • Een goed salaris.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.  Zoals een dertiende maand, een eindejaarsuitkering, een gunstige pensioenregeling en 200 verlofuren (bij een fulltime dienstverband).
  • Geen prestatiedruk door financiële targets. 
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.

Wie is ZLM? 

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we niet gedreven worden door financiële targets en dus de premies laag kunnen houden. Met 260 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 250.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Stichting Rechtsbijstand ZLM

Stichting Rechtsbijstand ZLM is een onafhankelijke Stichting. We behandelen de verzoeken om verhaals- en rechtsbijstand. Dit doen we voor klanten van ZLM Verzekeringen met een motorvoertuig- en  aansprakelijkheidsverzekering of een particuliere rechtsbijstandverzekering.  

Reageren?

Deze vacature is gesloten. Ben je geïnteresseerd in een baan bij ZLM? Stuur ons dan per e-mail een open sollicitatie met je motivatie en cv.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.