ZLM voor tiende keer op rij beoordeeld als beste verzekeraar

10 jaar op rij de meest tevreden klanten

Op de website www.verzekeraarsinbeeld.nl vindt u de rapportcijfers die klanten op zes onderdelen aan hun eigen verzekeraar geven. Handige informatie voor elke consument die een verzekering wil gaan afsluiten. In dit klantonderzoek van het Verbond van Verzekeraars staat ZLM Verzekeringen voor de tiende keer op rij op de eerste plaats! Onze klanten beoordelen ZLM gemiddeld met een 8,4. Het maakt ons trots dat we op alle zes de onderdelen het hoogst scoren van alle verzekeraars.

Klantgerichtheid, duidelijkheid en deskundigheid

Het onderzoek is uitgevoerd door Kantar TNS. In totaal namen 44 verzekeraars/verzekeringslabels deel en werden ruim 10.000 klanten ondervraagd. De verzekeraars zijn beoordeeld op zes onderdelen:

  • Vertrouwen (ZLM 8,5)
  • Algemene tevredenheid (ZLM 8,5)
  • Klantgerichtheid (ZLM 8,4)
  • Deskundigheid (ZLM 8,4)
  • Duidelijkheid (ZLM 8,4)
  • Contact (ZLM 8,5).

Persoonlijke klantervaringen

Op www.verzekeraarsinbeeld.nl vindt u behalve de rapportcijfers van iedere verzekeraar ook honderden klantreacties (reviews). Ook op onze eigen website laten we een aantal gelukkige ZLM-klanten aan het woord.

Trots

ZLM is trots op deze hoge klantwaardering. Want tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd wat onze directeur Marinus Schroevers hierover zegt? Lees dan zijn blog.

Wilt u ook een gelukkige klant worden?

Bent u benieuwd naar onze verzekeringen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0113 - 238 888.