Wie zijn wij

De directie van ZLM Verzekeringen: Marinus Schroevers en Bram de Jonge

ZLM Verzekeringen is er voor iedereen die in Brabant of Zeeland woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. In ZLM vindt u een verzekeraar die voor kwaliteit gaat. Een betrouwbare partner, die zich inzet om uw schademelding snel en goed af te handelen. Als regionale verzekeraar zijn wij in staat om de premies laag te houden. Het voordeel is voor u, ook omdat wij als onderlinge verzekeraar geen winstoogmerk hebben. Dankzij onze uitgebreide dekking en persoonlijke service scoren wij jaarlijks hoog in diverse consumentenonderzoeken.

De beste verzekeraar van Nederland
De lage premie gaat niet ten koste van de service. Wij zijn u graag snel en goed van dienst. Dat we hierin slagen bewijst ondermeer het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. In 2016 eindigde ZLM als eerste met een gemiddeld rapportcijfer van 8,3.

Persoonlijk contact & snelle service
Bij ZLM vinden we persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Daarom krijgt u als u ons belt altijd échte mensen aan de telefoon. 24 uur per dag voor het melden van schade. En geeft u ons ’s ochtends uw autowijziging door? Dan heeft u de volgende dag uw nieuwe groene kaart in huis. Dat vinden we bij ZLM gewoon vanzelfsprekend.

ZLM: u tevreden, wij tevreden!