Vacature gesloten: Administratief medewerker rechtsbijstand

Zoek jij een baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in klanttevredenheidsonderzoeken en waar de klant echt op nummer 1 staat? Ben jij bereid in jezelf en in ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou!

Wie is ZLM?

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we geen hoge winsten hoeven te behalen en dus de premies laag kunnen houden. Met ruim 260 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Stichting Rechtsbijstand ZLM

Stichting Rechtsbijstand ZLM is een onafhankelijke Stichting. We behandelen met bijna veertig collega’s de verzoeken voor rechtsbijstand en verhaalsbijstand. Dit doen we voor klanten van ZLM Verzekeringen met een particuliere rechtsbijstandverzekering of een motorvoertuig- en aansprakelijkheidsverzekering.

Administratief medewerker

Ter versterking van de Stichting Rechtsbijstand ZLM zoeken wij een ervaren administratief medewerker. Je verricht de administratieve- en secretariële werkzaamheden binnen het team Rechtsbijstand Personen & Motorrijtuigenschade. Daarnaast vervang je jouw collega’s van het secretariaat van het team Rechtsbijstand Algemeen. 

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s;
  • Een goed salaris;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dertiende maand, een eindejaarsuitkering en een gunstige pensioenregeling;
  • Geen prestatiedruk door financiële targets;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel initiatieven om een goede werk-privébalans te stimuleren.

Wat vragen wij van jou?

Heb jij minimaal een mbo-opleiding niveau 4 en/of werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring? En ben je klantgericht, kwaliteitsgericht, empathisch en communicatief sterk? Dan dagen we jou uit om onze collega te worden in het team Rechtsbijstand Personen & Motorrijtuigenschade van de Stichting Rechtsbijstand ZLM. Het betreft een parttime functie van minimaal 20 uur en maximaal 24 uur.

Reageren?

Spreekt de functie jou aan? Reageer dan meteen. Mail voor 30 augustus 2020 je sollicitatie met
curriculum vitae aan secretariaat@zlm.nl.  Wil je meer informatie, neem dan contact op met Wilfried Claessens, manager Stichting Rechtsbijstand ZLM. Zijn telefoonnummer is 06 - 535 477 85 of 0113 - 238 877. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.