Vacature gesloten: Administratief medewerker Rechtsbijstand

Zoek jij een baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in klanttevredenheidsonderzoeken en waar de klant echt op nummer 1 staat? En ben jij bereid in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou!

Ter versterking van de Stichting Rechtsbijstand ZLM zoeken wij een ervaren administratief medewerker. Je verricht de administratieve- en secretariële werkzaamheden binnen het team Rechtsbijstand Personen & Motorrijtuigenschade. Daarnaast vervang je jouw collega’s van het secretariaat van het team Rechtsbijstand Algemeen. 

Wat vragen wij van jou?

Heb jij minimaal een mbo-opleiding niveau 4 en/of werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring? En ben je klantgericht, kwaliteitsgericht, empathisch en communicatief sterk? Dan dagen we jou uit om onze collega te worden in het team Rechtsbijstand Personen & Motorrijtuigenschade van de Stichting Rechtsbijstand ZLM. Het betreft een functie voor minimaal 24 uur.

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Veel initiatieven om een goede werk-privébalans te stimuleren; 
  • Geen prestatiedruk door financiële targets; 
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en een dertiende maand. Je hebt standaard 25 verlofdagen. Bij een 40-urige werkweek kan dit oplopen tot 38 verlofdagen. Verder krijg je de mogelijkheid om extra verlofuren te kopen.
  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s; 
  • Een goed salaris.  

Wie is ZLM? 

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we geen hoge winsten hoeven te behalen en dus de premies laag kunnen houden. Met 290 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Stichting Rechtsbijstand ZLM

Stichting Rechtsbijstand ZLM is een onafhankelijke Stichting. We behandelen met bijna veertig bevlogen collega’s de verzoeken voor juridische bijstand. Dit doen we voor klanten van ZLM Verzekeringen met een particuliere rechtsbijstandverzekering of een motorvoertuig- en aansprakelijkheidsverzekering.

Reageren?

Deze vacature is gesloten. Ben je geïnteresseerd in een baan bij ZLM? Stuur ons dan per e-mail een open sollicitatie met je motivatie en cv. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.