Vacature gesloten: Facilitair Coördinator

Zoek jij een gevarieerde coördinerende baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in klanttevredenheidsonderzoeken en waar de klant echt op nummer 1 staat? Ben je bereid om in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou!

Bij ZLM zijn we volop in ontwikkeling. Er is net een Inspiratiepaviljoen bijgekomen en het Veiligheidsgebouw is in aanbouw. Tevens is het terrein vergroot en dit krijgt een compleet andere inrichting.  Bezoekers kunnen er trainingen volgen. En de medewerkers kunnen met plezier en efficiënt het werk uitvoeren. Team Facilitair beheert deze gebouwen en terreinen en breidt daarom uit. 

Wij zijn op zoek naar een Facilitair Coördinator voor minimaal 32 uur in de week. In deze functie coördineer je samen met de teamleider de werkzaamheden van het team Facilitair. Als coördinator zorg je er voor dat het Facilitair Management Informatie Systeem en een gebouwbeheerssysteem up to date zijn. Daarnaast ben je meldpunt voor gebreken en storingen over de gebouwen, terreinen en inventaris en zorg je voor opvolging. In deze rol heb je veel contact met collega’s, maar ook met leveranciers en contractpartners. 

Wat vragen wij van jou?

Heb je een Facilitair Management opleiding of relevante werkervaring met hbo-werk en -denkniveau? Ben je klantgericht, kwaliteitsgericht, goed in plannen en organiseren en communicatief sterk? Dan dagen we jou uit om onze collega te worden in het team Facilitair. 

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s;
  • Een goed salaris;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een eindejaarsuitkering en 200 vakantie-uren bij werkweek van 38 uur of 304 verlof uren bij een werkweek van 40 uur;
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.

Wie is ZLM?

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we niet gedreven worden door financiële targets en dus de premies laag kunnen houden. Met bijna 300 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Reageren?

Deze vacature is gesloten. Ben je geïnteresseerd in een baan bij ZLM? Stuur ons dan per e-mail een open sollicitatie met je motivatie en cv.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.