Vacature gesloten: Facilitair onderhoudsmedewerker

Zoek jij een gevarieerde baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in klanttevredenheidsonderzoeken en waar de klant echt op nummer 1 staat? Ben je bereid om in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou!

Bij ZLM zijn we volop in ontwikkeling. Het Inspiratiepaviljoen is net opgeleverd en het Veiligheidsgebouw is in aanbouw. Tevens is het terrein vergroot en dit krijgt een compleet andere inrichting. Bezoekers kunnen er trainingen volgen. En de medewerkers kunnen met plezier en efficiënt het werk uitvoeren. Team Facilitair beheert deze gebouwen en terreinen en breidt daarom uit.

Wij zijn op zoek naar een Facilitair onderhoudsmedewerker voor minimaal 32 uur in de week. In deze functie zorg je voor het uitvoeren van al het voorkomende onderhoud en reparatiewerk. Daarnaast bewaak je de uitvoering van onderhoudscontracten en de voortgang van uitbesteed onderhouds- en reparatiewerk. Tevens lever je input voor onderhoudsplannen en begrotingen en zorg je voor de juiste inrichting van de kantoren met werkplekken. Kortom een veelzijdige functie waarbij je ook mee gaat draaien in de consignatiedienst Facilitair.

Wat vragen wij van jou?

Heb je MBO werk- en denkniveau en ervaring met technische installatie, elektrotechniek/bouw, dan dagen we jou uit om onze flexibele collega te worden in het team Facilitair.
Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s;
  • Een goed salaris;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en een dertiende maand. Je hebt standaard 25 verlofdagen. Bij een 40-urige werkweek kan dit oplopen tot 38 verlofdagen. Verder krijg je de mogelijkheid om extra verlofuren te kopen.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.

Wie is ZLM?

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we niet gedreven worden door financiële targets en dus de premies laag kunnen houden. Met bijna 300 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Reageren?

Deze vacature is gesloten. Ben je geïnteresseerd in een baan bij ZLM? Stuur ons dan per e-mail een open sollicitatie met je motivatie en cv.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.