Vacature gesloten: Juridisch medewerker

Zoek jij een baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat al jaren structureel hoog scoort in landelijke klanttevredenheidsonderzoeken en de afgelopen jaren al meerdere keren is uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening? En ben jij bereid in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou! 

Ter versterking van de Stichting Rechtsbijstand ZLM zoeken wij een juridisch medewerker. Je behandelt verzoeken om rechtsbijstand van onze klanten. Dit kan gaan om  advisering, maar ook om het van A tot Z zelfstandig behandelen van juridische dossiers. Het accent van de te behandelen zaken ligt op het gebied van het arbeidsrecht en/of het verbintenissenrecht. Je verzamelt hiervoor alle benodigde informatie en je bepaalt op basis daarvan de aanpak van het juridisch conflict. Je werkt hierbij volgens de Kwaliteitscode Rechtsbijstand. 

Wat vragen wij van jou?

Heb jij een universitaire opleiding Nederlands Recht of een bachelor hbo-rechten, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring? En ben je klantgericht, integer, kwaliteitsgericht en beschik je over overtuigingskracht, empathisch- en probleemoplossend vermogen? Dan dagen we jou uit om onze collega te worden in het team Rechtsbijstand Algemeen. De voorkeur gaat uit naar fulltime invulling.

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Veel initiatieven om een goede werk-privébalans te stimuleren; 
  • Geen prestatiedruk door financiële targets; 
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een dertiende maand, een gunstige pensioenregeling en 25 verlofdagen met de mogelijkheid tot 38 verlofdagen bij een 40-urige werkweek;
  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s; 
  • Een goed salaris.

Wie is ZLM? 

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we geen hoge winsten hoeven te behalen en dus de premies laag kunnen houden. Met ruim 270 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Stichting Rechtsbijstand ZLM

Stichting Rechtsbijstand ZLM is een onafhankelijke Stichting. We behandelen met bijna veertig bevlogen collega’s de verzoeken voor juridische bijstand. Dit doen we voor klanten van ZLM Verzekeringen met een particuliere rechtsbijstandverzekering. 

Reageren?

Deze vacature is gesloten. Ben je geïnteresseerd in een baan bij ZLM? Stuur ons dan per e-mail een open sollicitatie met je motivatie en cv. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.