Vacature gesloten: Schadebehandelaar rechtsbijstand

Zoek jij een baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in landelijke 
klanttevredenheidsonderzoeken en dat in 2018 is uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening. En ben jij bereid in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou! 

Ter versterking van de Stichting Rechtsbijstand ZLM zoeken wij  een schadebehandelaar rechtsbijstand. Je behandelt in teamverband schademeldingen van onze verzekerden, waar een andere partij bij betrokken is. Je hebt veel klantcontact en benadert partijen die voor de behandeling van je zaak een rol spelen. Hiermee verzamel je informatie om de aansprakelijkheid en verhaalbaarheid van de claim te beoordelen. 

Wat vragen wij van jou?

Beschik je minimaal over mbo-4 werk- en denkniveau en heb je bij voorkeur een opleiding in een juridische richting? En ben je klantgericht, integer, kwaliteitsgericht, communicatief vaardig en beschik je over empathisch- en probleemoplossend vermogen? Dan dagen we jou uit om onze collega te worden in het team Rechtsbijstand Personen- en Motorrijtuigenschade. Het betreft een fulltime functie. 

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s.
  • Een goed salaris.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoals standaard 25 verlofdagen met de mogelijkheid op 38 verlofdagen bij een 40-urige werkweek. Een gunstige pensioenregeling en een 13e maand. 
  • Geen prestatiedruk door financiële targets. 
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.

Wie is ZLM? 

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we geen hoge winsten hoeven te behalen en dus de premies laag kunnen houden. Met 260 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Stichting Rechtsbijstand ZLM

Stichting Rechtsbijstand ZLM is een onafhankelijke Stichting. We behandelen de verzoeken om rechts- en verhaalsbijstand. Dit doen we voor klanten van ZLM Verzekeringen met een particuliere rechtsbijstandverzekering of een motorvoertuig- en  aansprakelijkheidsverzekering. 

Reageren?

Deze vacature is gesloten. Ben je geïnteresseerd in een baan bij ZLM? Stuur ons dan per e-mail een open sollicitatie met je motivatie en cv.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.