Vacature gesloten: Personenschadebehandelaar Rechtsbijstand

Zoek jij een baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in landelijke klanttevredenheidsonderzoeken en dat in 2016 is uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie minder dan 1.000 medewerkers? En ben jij bereid in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou!

Ter versterking van de Stichting Rechtsbijstand ZLM zoeken wij een personenschadebehandelaar Rechtsbijstand. Je behartigt de belangen van onze verzekerde die bij een verkeersongeval of andere gebeurtenis letsel heeft opgelopen. Het gaat om het zelfstandig behandelen van de personenschadedossiers. Je verzamelt hiervoor alle benodigde informatie en je bepaalt op basis daarvan in overleg met het slachtoffer de aanpak van de zaak.

Wat vragen wij van jou?

Beschik je minimaal over een hbo-rechten of hbo-MER diploma? En ben je klantgericht, integer, kwaliteitsgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden, empathisch- en probleemoplossend vermogen? Dan dagen we jou uit om onze collega te worden in het team Rechtsbijstand Personenschade. Ervaring in het behandelen van (personen)schade is niet vereist, maar wel een pré. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime invulling van de functie.

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s.
  • Een goed salaris.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoals een dertiende maand, een gunstige pensioenregeling en maximaal 38 vakantiedagen.
  • Geen prestatiedruk door financiële targets.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.

Stichting Rechtsbijstand ZLM

Stichting Rechtsbijstand ZLM is een onafhankelijke Stichting. We behandelen de verzoeken over verhaals- en rechtsbijstand. Dit doen we voor klanten van ZLM Verzekeringen met een motorvoertuig- en aansprakelijkheidsverzekering of een particuliere rechtsbijstandverzekering.

Reageren?

Deze vacature is gesloten. Ben je geïnteresseerd in een baan bij ZLM? Stuur ons dan per e-mail een open sollicitatie met je motivatie en cv.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.