Jurist rechtsbijstand 

Zoek jij een baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in landelijke klanttevredenheidsonderzoeken en dat in 2018 is uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening? En ben jij bereid in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou! 

Ter versterking van de Stichting Rechtsbijstand ZLM zoeken wij een ervaren jurist rechtsbijstand. Je verleent onze verzekerden passende rechtshulp, waar ook procesvertegenwoordiging bij hoort. Je bent in staat om diversiteit in zaken te behandelen, waarbij het accent van de werkzaamheden ligt op het verbintenissenrecht met zaken op het gebied van contractenrecht, onroerend goed en aanneming van werk. Je werkt volgens de Kwaliteitscode Rechtsbijstand. 

Wat vragen wij van jou?

Heb jij een universitaire opleiding Nederlands Recht aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring? En ben je klantgericht, kwaliteitsgericht, analytisch en communicatief sterk? Dan dagen we jou uit om onze collega te worden in het team Rechtsbijstand Algemeen van de Stichting Rechtsbijstand ZLM. Het betreft een fulltime functie.

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s.
  • Een goed salaris.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoals een dertiende maand, een eindejaarsuitkering, een gunstige pensioenregeling en 200 verlofuren (bij een fulltime dienstverband).
  • Geen prestatiedruk door financiële targets. 
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.

Wie is ZLM? 

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we niet gedreven worden door financiële targets en dus de premies laag kunnen houden. Met 260 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Stichting Rechtsbijstand ZLM

Stichting Rechtsbijstand ZLM is een onafhankelijke Stichting. We behandelen de verzoeken om rechtsbijstand. Dit doen we voor klanten van ZLM Verzekeringen met een particuliere rechtsbijstandverzekering.  

Reageren?

Spreekt de functie jou aan? Reageer dan meteen. Mail je sollicitatie met curriculum vitae aan secretariaat@zlm.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Wilfried Claessens, manager Stichting Rechtsbijstand ZLM. Zijn telefoonnummer is 06 - 53 547 785 of 0113 - 238 877. 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.