Onze verzekeringen.

Goede en voordelige verzekeringen en persoonlijke service. Voor iedereen in Zeeland en Brabant. Die vindt u bij ZLM.

ZLM als tussenpersoon

Wilt u een verzekering afsluiten die u niet vindt in het overzicht van onze ZLM-verzekeringen? Of wilt u een verzekering voor uw bedrijf? Dan helpt ons team Bemiddeling u. Wij gaan dan voor u als tussenpersoon aan de slag. En zoeken samen met u naar een passende oplossing bij een andere verzekeraar. Lees meer over ZLM als tussenpersoon.

Ontvang 8% pakketkorting!

Heeft u minimaal 3 ZLM verzekeringen? Waarvan minimaal 1 uit de rubriek Wonen? Dan ontvangt u over al uw ZLM-verzekeringen 8% pakketkorting. Voldoet u op 1 juni aan de voorwaarden voor pakketkorting? Dan ontvangt u eind juni het kortingsbedrag. Lees meer over de ZLM-pakketkorting.

Landbouwwerktuigenverzekering

Naast bovengenoemde verzekeringen hebben wij ook een landbouwwerktuigenverzekering in ons assortiment. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met ons team Advies & Acceptatie, telefoonnummer 0113 - 238 880.

8%

pakket korting!

Bij 3 verzekeringen uit 2 verschillende rubrieken waarvan 1 uit de rubriek Wonen.

Wat u zich misschien nog afvraagt...

Ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag 8.30 tot en met 17.00 uur. Zijn we dicht? Bel dan voor dringende zaken 0113 - 238 888. Een aantal zaken regelt u gemakkelijk online.

Ja. U heeft veertien dagen bedenktijd na het afsluiten van een verzekering. Stuurt u binnen veertien dagen na het afsluiten van een nieuwe verzekering uw rekening en polisblad terug? Dan stoppen wij de verzekering. U betaalt dan geen premie. Uw polisblad is het bewijs dat u verzekerd bent.

Ja. Wij hebben hiervoor opzegkaarten. Deze krijgt u als u een offerte opvraagt. Heeft u geen opzegkaart? Bel dan ons team Advies & Acceptatie. U bereikt hen op 0113 - 238 880. Of stuur een e-mail.

Heeft u een vraag of wilt u advies over onze verzekeringen?

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Marjolein