Onze verzekeringen

Goede en voordelige verzekeringen en persoonlijke service. Voor iedereen in Zeeland en Noord-Brabant. Die vindt u bij ZLM. In Zeeland werken wij samen met een aantal adviseurs. Woont u in een gebied waar een ZLM adviseur werkzaam is? Dan lopen uw polissen via deze adviseur en zijn zij uw aanspreekpunt. Zoek de adviseur in uw regio.

ZLM werkt alleen in Zeeland en Noord-Brabant. U betaalt een lage premie omdat wij regionaal werken en geen winstoogmerk hebben. Persoonlijk contact en snelle service vinden we vanzelfsprekend. Onze klanten ook. Daarom geven zij ons al een aantal jaren op rij het hoogste rapportcijfer van alle verzekeraars.

Ontvang 8% pakketkorting!

Heeft u minimaal 3 ZLM verzekeringen? Waarvan minimaal 1 uit de rubriek Wonen? Dan ontvangt u over al uw ZLM-verzekeringen 8% pakketkorting. Voldoet u op 1 juni aan de voorwaarden voor pakketkorting? Dan ontvangt u eind juni het kortingsbedrag. Lees meer over de ZLM-pakketkorting.

ZLM als tussenpersoon

Wilt u een verzekering afsluiten die u niet vindt in het overzicht van onze ZLM-verzekeringen? Of wilt u een verzekering voor uw bedrijf? Dan helpt ons team Bemiddeling u. Wij gaan dan voor u als tussenpersoon aan de slag. En zoeken samen met u naar een passende oplossing bij een andere verzekeraar. Lees meer over ZLM als tussenpersoon.

8%

pakket korting!

Bij 3 verzekeringen uit 2 verschillende rubrieken waarvan 1 uit de rubriek Wonen.

Wat u zich misschien nog afvraagt...

Ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag 8.30 tot en met 17.00 uur. Zijn we dicht? Bel dan voor dringende zaken 0113 - 238 888. Veel zaken regelt u gemakkelijk online via Mijn ZLM .

Ja. U heeft veertien dagen bedenktijd na het afsluiten van een verzekering. Stuurt u binnen veertien dagen na het afsluiten van een nieuwe verzekering uw rekening en polisblad terug? Dan stoppen wij de verzekering. U betaalt dan geen premie. Uw polisblad is het bewijs dat u verzekerd bent.

Ja. Hiervoor kunt u deze opzegformulier gebruiken. U kunt dit formulier per verzekering die u wilt opzeggen invullen. De ingevulde opzegkaart kunt u sturen naar ZLM Verzekeringen, team Advies & Acceptatie, Antwoordnummer 172, 4460 VB Goes of mailen naar info@zlm.nl. Wij zeggen dan uw huidige verzekeringen bij een andere maatschappij voor u op.