Over ZLM

over_zlm

Wij bieden verzekeringen aan in Zeeland en Noord-Brabant. We werken regionaal en hebben geen winstoogmerk. Persoonlijk contact en snelle service vinden we vanzelfsprekend en belangrijk. 

In Zeeland werken wij samen met een aantal adviseurs. Woont u in een gebied waar een ZLM adviseur werkzaam is? Dan lopen uw verzekeringen via deze adviseur en zijn zij uw aanspreekpunt. Zoek de adviseur in uw regio. 

Meer over ons

Contact met ons

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Bel 0113 - 238 880

Binnen 15 seconden heeft u ons aan de lijn.

Of stuur een bericht

Wilt u een klacht melden?

Bent u niet tevreden? Dan horen wij dat graag. Zo geeft u ons de kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Klacht melden

Werken bij ZLM

ZLM is een van de grotere Zeeuwse werkgevers. Met tevreden medewerkers. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening. We groeien nog steeds. Dat betekent dat we regelmatig openstaande vacatures hebben.

Meer informatie

Stichting Rechtsbijstand ZLM

Stichting Rechtsbijstand ZLM is een onafhankelijke stichting. Wij verhalen voor u schade die een aansprakelijke tegenpartij heeft toegebracht. Heeft u een ZLM Rechtsbijstandsverzekering? Dan kunt u bij ons terecht voor juridisch advies en rechtsbijstand.

Meer informatie

Jaarverslag

Bent u geïnteresseerd in de financiële achtergronden van ZLM? Jaarlijks verschijnt in juni na de Algemene Ledenvergadering ons jaarverslag.

Sponsoring

Fietsen, (hard)lopen en voetbal. Dat zijn de 3 activiteiten die wij actief financieel ondersteunen vanuit ons sponsorbeleidsplan. Daarnaast vinden we het belangrijk om vanuit maatschappelijke betrokkenheid ook aan andere projecten bij te dragen.

Meer informatie

ZLM Magazine

Twee keer per jaar verschijnt ZLM Magazine. Met nieuws over onze verzekeringen, een kijkje achter de schermen, tips en leuke aanbiedingen. Lees het online of ontvang uw gratis exemplaar per post.