Oracle Systeemspecialist/Database beheerder (DBA)

Zoek jij een gevarieerde technische baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in landelijke klanttevredenheidsonderzoeken en dat onlangs is uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland? En ben jij bereid in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou!

Voor de afdeling  Informatiemanagement zijn wij op zoek naar een Oracle systeemspecialist/database beheerder (dba). Je bent een echte ‘Oracle DBA’ en maakt deel uit van een team waarin je de ZLM IT-infrastructuur beheert en projecten realiseert. Je specialisatie ligt op de Oracle infrastructuur, zoals Oracle Database, Oracle Linux, Oracle Exadata’s en Oracle Weblogic. Ook andere systemen komen op je pad. Je bent gedreven om je kennis uit te breiden en volgt technologietrends op de voet. Je werkt aan informatiesystemen die de kernprocessen van ZLM ondersteunen en 24x7 diensten verzorgen. 

Voor projecten maak je een technisch plan, je realiseert en documenteert het en je verzorgt de overdracht naar beheer. Er liggen mooie uitdagingen op het gebied van opzet en vernieuwing van onze Exadata’s, ontwerp en realisatie van database configuraties, automatiseren van beheerprocessen en beveiliging. Daarnaast ook in het realiseren van externe koppelingen door Oracle Weblogic. Afwisselend naast het Oracle beheer, beheer je ook Linux, Windows en storage systemen. Meedraaien in consignatiediensten en werkzaamheden buiten kantooruren horen erbij. Het betreft een fulltime functie.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een relevante technische hbo-opleiding afgerond.
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen.
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken, maar je bent ook sociaal en contactueel sterk.
 • Je hebt het vermogen om met behoud van kwaliteit onder druk te werken.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt zowel theoretische als praktische kennis en ervaring met Oracle Databases 18C en hoger, Oracle Linux 7 en hoger, Oracle Weblogic versie 12.2, Oracle Enterprise Manager 13.
 • Je hebt minimaal het Oracle OCA DBA-certificaat (of hoger) of kunt dit vanuit je kennis en ervaring binnen 1 jaar halen.
 • Kennis van Oracle Exadata (X6 of X8) en daarbij behorende hardware en software(zoals Storage cells, RAC, Dataguard en Oracle OVM (virtualisatie) is een pré.
 • Je woont op maximaal 1 uur reistijd van ons kantoor in Goes.

Een kandidaat die naast Oracle OCA expertise en certificering breder georiënteerd is of zich daarin wil ontwikkelen, heeft de voorkeur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Redhat RHCA, PRINCE2 en/of TOGAF.

Waar kun je bij ons op rekenen?

 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s en een technisch uitdagende omgeving.
 • Een goed salaris.
 • Consignatie- en overwerkvergoeding.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een 13e maand, een gunstige pensioenregeling en 200 verlofuren (bij een fulltime dienstverband).
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.

Wie is ZLM? 

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we geen hoge winsten hoeven te behalen en dus de premies laag kunnen houden. Met ruim 250 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

Reageren?

Spreekt de functie je aan? Mail dan je sollicitatie met curriculum vitae naar karinstrayer@zlm.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Martijn van der Bliek, teamleider Operationeel beheer. Zijn telefoonnummer is 0113 - 238 857.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.