Trainee Oracle database beheerder

Zoek jij een leerzame en gevarieerde technische baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in landelijke klanttevredenheidsonderzoeken en dat onlangs is uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland? En ben jij bereid in jezelf en in ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou!

Wie is ZLM?

ZLM is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we geen winstdoelstelling hebben en dus de premies laag kunnen houden. Met 260 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd. Vanuit ons kantoor in Goes realiseren wij al jaren goede resultaten. Voor de afdeling Informatiemanagement zijn wij op zoek naar een 

Trainee Oracle database beheerder (DBA) 

Ben je net afgestudeerd van een ICT georiënteerde opleiding? Wil je aan de slag, maar ben je ambitieus genoeg om te blijven studeren? Dan kun je je bij ons verder ontwikkelen tot Oracle DBA. ZLM zorgt voor een tweejarig opleidingstraject waarin je deel uitmaakt van een team waarin je de ZLM IT-infrastructuur beheert. Je werkt mee aan projecten en daarnaast volg je trainingen. Je krijgt de kans om je verder te specialiseren op Oracle infrastructuur, zoals Oracle Database, Oracle Linux, Oracle Exadata’s en Oracle Weblogic. Ook andere systemen komen op je pad. We zoeken iemand die leergierig en gedreven is om kennis uit te breiden. Je volgt technologietrends, zoals virtualisatie en informatiebeveiliging op de voet. Je werkt aan informatiesystemen die de kernprocessen van ZLM ondersteunen en 24x7-diensten verzorgen. 

Vanuit het werken in het team ga je steeds meer aan de slag met planmatige aanpassingen en verbeteringen. Afwisselend naast het Oracle beheer, beheer je ook Linux, Windows en storage systemen. Meedraaien in consignatiediensten en werkzaamheden buiten kantooruren horen erbij na een eerste trainingsperiode. Het betreft een fulltime functie.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een relevante (ICT georiënteerde) hbo-opleiding afgerond.
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen.
 • Je bent ambitieus om je technisch in Oracle producten te verdiepen en om te blijven studeren.
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken, maar je bent ook sociaal en contactueel sterk.
 • Je hebt het vermogen om met behoud van kwaliteit onder druk te werken.
 • Je hebt vanuit je opleiding basiskennis van databases. 
 • Je woont op maximaal 1 uur reistijd van ons kantoor in Goes.

Waar kun je bij ons op rekenen? 

 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s en een technisch uitdagende omgeving.
 • Een goed salaris.
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.
 • Consignatie- en overwerkvergoeding.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoals standaard 25 verlofdagen met de mogelijkheid op 38 verlofdagen bij een 40-urige werkweek. Een gunstige pensioenregeling en een 13e maand.

Reageren?

Spreekt de functie je aan? Mail dan je sollicitatie met curriculum vitae naar KarinStrayer@zlm.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Martijn van der Bliek, teamleider Operationeel beheer. Zijn telefoonnummer is 0113 - 238 857.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.