BHV-training voor thuis

€ 25,- per persoon

Schrijf u direct in en weet hoe u moet handelen bij kleine ongevallen in huis.

Data, locaties & inschrijven
  • Info
  • Programma
  • Vraag & Antwoord

Een ongeluk zit in een klein hoekje, thuis en onderweg. Tijdens deze training geven we tips en trucs over hoe u het beste kunt handelen. Denk aan het blussen van een kleine brand en het verlenen van eerste hulp bij ongelukken in de woning. Ook besteden we aandacht aan reanimatie en het gebruik van een AED. De opzet van de training is interactief; leren door zelf te doen.

De training duurt 3 uur en bestaat uit twee onderdelen: EHBO en Wat te doen bij brand. Bij het onderdeel EHBO besteden we onder andere aandacht aan reanimeren, verstikking, eerste hulp bij verwondingen, een beroerte en bloedingen.

Bij het onderdeel Wat te doen bij brand, besteden we aandacht aan:

  • Hoe werkt een blusdeken en hoe doof ik een vlam in de pan?
  • Hoe blus ik een brand?
  • Wat moet ik vooral niet doen tijdens een brand?
  • Als de brand niet meer te blussen is, hoe kom ik dan zo snel en veilig mogelijk het huis uit?
  • Waar zitten de hoofdschakelaars van gas en elektra?

Vraag & Antwoord

Deze training wordt gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs. De trainingen worden gefinancierd door het ZLM Preventiefonds. 

Ja dat kan. Iedereen die bij ZLM is verzekerd, inclusief gezinsleden is welkom. Inschrijven en betalen doet u ieder apart.

De training is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Er is onvoldoende tijd om het volledige EHBO programma voor een diploma te doorlopen. U gaat wel naar huis met een veilig en zeker gevoel.

Op onze website trainingen.zlm.nl/bhvthuis ziet u waar en wanneer we de trainingen organiseren. We voegen regelmatig nieuwe data en locaties toe. Is er tijdelijk géén trainingsaanbod en wilt u op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata, stuur dan een e-mail naar preventie@zlm.nl.

U betaalt de training na het inschrijven via iDEAL. Kunt u niet met iDEAL betalen? Neem dan contact met ons op via 0113 - 238 090. 

Wij nemen dan contact met u op. U kunt dan kiezen voor een andere locatie en/of datum of uw inschrijving annuleren. 

U krijgt geen extra korting op uw verzekering na het volgen van de training. Omdat u klant bent bij ZLM Verzekeringen bieden we u de trainingen tegen een scherpe prijs aan. 

Nee, deze training heeft dezelfde inhoud als andere trainingen. ZLM Verzekeringen betaalt een groot deel van de kosten. Wij bieden de training voordelig aan, omdat wij willen bijdragen aan een veilige samenleving thuis én onderweg.

Wij geven de voorkeur aan online aanmelden. Komt u er echt niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113 - 238 090.

Dan kunt u contact opnemen met ons team Veiligheid & Preventie via 0113 - 238 090 of preventie@zlm.nl

Wat vinden onze deelnemers?