Wat is verzekerd bij diefstal en verlies van geld?

Met de extra dekking voor geld op uw Doorlopende Reisverzekering is verlies of diefstal van geld gedekt tot maximaal € 500,- per polis. Geld is munten en bankbiljetten.

Wat is niet verzekerd bij diefstal en verlies van geld?

  • U heeft geld achtergelaten in een koffer of tas. En de koffer of tas
  • U heeft geld achtergelaten in een voertuig, caravan, vouwwagen of tent. Behalve als het in een goed gemonteerde afgesloten kluis was opgeborgen. U moet dan kunnen bewijzen dat er ingebroken is.

Lees alle uitsluitingen in de Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering.

Wat u zich misschien nog afvraagt...

Ja. Geef dit door aan ons team Advies & Acceptatie. U bereikt hen op 0113 - 238 880.

Alleenwonende mensen en samenwonende mensen betalen namelijk verschillende premies voor de aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Ook voor de doorlopende reisverzekering en gezinsongevallenverzekering is het belangrijk.

Nee. Langlaufen valt onder de standaard reisverzekering. Voor skiën en snowboarden sluit u wel wintersportdekking af. Wilt u hier meer over weten? Hier vindt u een overzicht van de gevaarlijke sporten en wintersporten.

U kunt uw schade online melden. Of u kunt een schadeformulier opvragen bij team Advies & Acceptatie. Bel daarvoor 0113 - 238 880 of stuur een e-mail. Verzamel zoveel mogelijk bewijsmateriaal. Denk daarbij aan kassabonnen, foto's, getuigenverklaringen of een proces verbaal. Stuur deze bewijzen mee met het schadeformulier. Bewaar daarvan wel kopieën voor uw eigen administratie.