Wat is verzekerd bij de Ongevallendekking?

U ontvangt een eenmalige vaste uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval. Bij overlijden ontvangen de erfgenamen € 25.000,-. De uitkering bij blijvende invaliditeit is een percentage van de maximale vergoeding van € 50.000,-. Dit bepalen wij door het antwoord op 2 vragen:

  • Bij welk lichaamsdeel is er sprake van blijvende invaliditeit?
  • Is de functie van dat lichaamsdeel volledig of gedeeltelijk verloren gegaan?

Wat is niet verzekerd bij de Ongevallendekking?

U ontvangt geen schade-uitkering bij bijvoorbeeld:

  • Een ongeval na bepaalde gevaarlijke sporten of wintersporten.
  • Zonder helm op een motor of scooter rijden.

U leest alle uitsluitingen in de Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering.

Wat u zich misschien nog afvraagt...

U kunt uw verzekering op ieder moment opzeggen. Dat kan via Mijn ZLM of met een brief.

Heeft u uw voertuig verkocht of is uw voertuig naar de sloop gegaan? Stuur ons dan zo snel mogelijk een kopie van het vrijwaringsbewijs. Dit is het bewijs dat het kenteken niet meer op uw naam staat. U moet het voertuig verzekeren tot het moment dat kenteken niet meer op uw naam staat. Dat staat in de wet. Dat geldt ook als uw voertuig total loss is.

Ja. Geef dit door aan ons team Advies & Acceptatie. U bereikt hen op 0113 - 238 880.

Alleenwonende mensen en samenwonende mensen betalen namelijk verschillende premies voor de aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Ook voor de doorlopende reisverzekering en gezinsongevallenverzekering is het belangrijk.

Nee. Langlaufen valt onder de standaard reisverzekering. Voor skiën en snowboarden sluit u wel wintersportdekking af. Wilt u hier meer over weten? Hier vindt u een overzicht van de gevaarlijke sporten en wintersporten.