Wat is verzekerd bij vervangend vervoer en verblijf?

De kosten van den vervangende (kampeer)auto of vervangend verblijf. Daar heeft u recht op bij een ongeluk met uw eigen (kampeer)auto of vakantieverblijf. Of bij diefstal hiervan. Of bij een mechanische storing. Wij vergoeden ook eventuele extra verblijfskosten. Bijvoorbeeld als u niet meer met uw eigen caravan kunt gaan maar in een hotel moet verblijven. In de Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering leest u binnen welke periode en onder welke voorwaarden u precies recht heeft op vervangend vervoer en verblijf. De dekking geldt voor maximaal 30 dagen.

Wat is niet verzekerd bij vervangend vervoer en verblijf?

U bent niet verzekerd buiten Europa. En ook niet wanneer de schade of pech plaatsvindt buiten de in de voorwaarden genoemde termijnen. Wij vergoeden geen kosten voor de verzekering, reparaties en brandstof van de vervangende (kampeer)auto. Lees in de Voorwaarden Doorlopende Reisverzekering wat er nog meer niet verzekerd is.

Wat u zich misschien nog afvraagt...

Ja. Geef dit door aan ons team Advies & Acceptatie. U bereikt hen op 0113 - 238 880.

Alleenwonende mensen en samenwonende mensen betalen namelijk verschillende premies voor de aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Ook voor de doorlopende reisverzekering en gezinsongevallenverzekering is het belangrijk.

Nee. Langlaufen valt onder de standaard reisverzekering. Voor skiën en snowboarden sluit u wel wintersportdekking af. Wilt u hier meer over weten? Hier vindt u een overzicht van de gevaarlijke sporten en wintersporten.

U kunt uw schade online melden. Of u kunt een schadeformulier opvragen bij team Advies & Acceptatie. Bel daarvoor 0113 - 238 880 of stuur een e-mail. Verzamel zoveel mogelijk bewijsmateriaal. Denk daarbij aan kassabonnen, foto's, getuigenverklaringen of een proces verbaal. Stuur deze bewijzen mee met het schadeformulier. Bewaar daarvan wel kopieën voor uw eigen administratie.