Online trainingen e-Driver

GRATIS

Fris uw verkeerskennis op met onze online trainingen. Heeft u al een account bij e-Driver? Log via deze link dan direct in. Heeft u nog geen account registreer via onderstaande button.

Registreren
 • info
 • Programma
 • Vraag & Antwoord

Auto’s worden slimmer, wegen worden anders ingericht en ook het gedrag van medeweggebruikers verandert. ZLM vindt het belangrijk dat klanten veilig aan het verkeer deelnemen. Daarom bieden we online trainingen van e-Driver aan om de verkeerskennis op te frissen. e-Driver is een online trainingsplatform voor de automobilist. Voor ZLM klanten is het volgen van deze online training gratis.

Door het bekijken van video’s en het beantwoorden van vragen, frist u uw theoretische- en praktijkkennis op. U beslist zelf hoeveel en wanneer u de trainingen volgt. We adviseren om het volgen van de trainingen te spreiden. Iedere 6 weken worden er nieuwe trainingen toegevoegd. U ontvangt hierover automatisch bericht per e-mail. Met het volgen van de trainingen vergroot u niet alleen uw kennis, maar maakt u ook nog eens kans op een cadeaubon van Bol.com. 

Registreren
Registreren voor het programma is eenvoudig. Als u klikt op de knop 'registeren' komt u terecht op de website: https://app5.invitra.nl/account/register/?code=LN8OJYZWRA.
Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een e-mail van info@e-driver.nl waarna u uw account kunt activeren. U kunt dan direct aan de slag met één van de trainingen. 

De online trainingen van e-Driver bestaan uit interactieve video’s gecombineerd met vragen over de video’s. De video's gaan onder andere over:

 • Verkeersregels- en borden
 • Afleiding in het verkeer
 • Afstand houden
 • Het maken van een noodstop
 • Wat te doen bij het naderen van een voorrangsvoertuig
 • Wat te doen bij pech
 • Zuinig rijden

De trainingen volgt u op uw eigen PC, laptop, smartphone of tablet. Om de trainingen optimaal te laten verlopen adviseren wij dat uw smartphone, pc of tablet beschikt over:

 • Een bijgewerkte internetbrowser
 • Een snelle internet verbinding. Hoe u de verbindingssnelheid kunt verbeteren kunt u zien op deze website.

Volg de edriver trainingen buiten cloud, VPN of firewalls. Het werken binnen deze omgevingen kan de videotrainingen blokkeren.


 

Vraag & Antwoord

e-Driver is een online trainingsprogramma voor automobilisten. Het programma is ontwikkeld door Verkeersveiligheidsgroep Nederland. In samenwerking met ZLM is de training op maat gemaakt voor ZLM klanten.
 

Dat kunnen we natuurlijk niet garanderen. Onderzoek heeft wel aangetoond dat het aantal incidenten bij verschillende bedrijven (zoals lease- en busmaatschappijen) met 22% is gedaald als medewerkers een training via e-Driver hadden gevolgd.
 

Ja. Van juli 2019 tot januari 2020 is het programma getest door 1400 ZLM klanten. Het programma werd gewaardeerd met gemiddeld cijfer 7,9 en 90% van de klanten beveelt het programma bij anderen aan. Daarom heeft ZLM besloten het programma aan álle klanten aan te bieden. 
 

Ja dat kan. Voorwaarde is dat zij ook een lopende verzekering hebben bij ZLM.
 

Het e-Driver platform is beveiligd. Om te kunnen deelnemen is het registeren van uw voornaam en e-mailadres verplicht. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het inloggen op het platform en het versturen van de 6-wekelijkse e-mail update. Heeft u een prijs gewonnen, dan ontvangt u deze ook via de e-mail. Alle e-mails worden verstuurd met e-Driver als afzender (info@e-driver.nl) Uw gegevens worden veilig opgeslagen en niet aan andere partijen doorgegeven. 
 

De trainingen van e-Driver zijn verdeeld in 3 levels. Per level kunt u medailles verdienen. Hoe meer trainingen u volgt, hoe meer medailles u behaalt. Iedere 6 weken verloten we per level een cadeaubon (level 1: waarde € 25,-, level 2: waarde € 50,- en level 3 waarde € 100,-). Alleen prijswinnaars worden door e-Driver via de e-mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. 
 

Trainingen terugkijken kan altijd. Het doorspoelen van de trainingen is niet mogelijk. De inhoud van de training wordt namelijk bepaald door de antwoorden die u tijdens het kijken geeft. Daarnaast kunt u alleen de juiste informatie ontvangen als iedere training volledig wordt bekeken. 
 

U krijgt geen extra korting op uw verzekering na het volgen van e-Driver. 
 

U weet ongetwijfeld hoe u met uw voertuig de weg op moet. Maar er verandert veel in het dagelijks verkeer. Auto’s worden slimmer, wegen worden anders ingericht en ook het gedrag van medeweggebruikers verandert. Met e-Driver frist u uw theorie- en praktijkkennis op. 
 

Nee. De training is bedoeld om theoretische en praktische kennis op te frissen. In het menu van het online platform e-Driver kunt u onder knop ‘mijn resultaten’ zien hoeveel trainingen u gevolgd heeft. ZLM krijgt geen inzage in de persoonlijke prestaties van deelnemers. 
 

Heeft u problemen met inloggen of andere vragen over de werking van e-Driver? Neem dan contact op met de helpdesk van e-Driver via info@e-driver.nl. Of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur naar 073- 523 1221. 
 

Nee, voor het volgen van de trainingen is een e-mailadres verplicht. Het is niet mogelijk om op een andere manier in te loggen. 
 

Vanaf 1 november 2020 heeft u minimaal één jaar gratis toegang tot e-Driver. Wordt het programma door voldoende klanten actief gebruikt dan is de kans groot dat uw toegang gratis wordt verlengd, met een periode van één jaar. 
 

Uitschrijven is op ieder gewenst moment mogelijk door een e-mail te sturen aan info@e-driver.nl.
 

Wat vinden onze deelnemers?

 • Anoniem 9,0

  Zo'n beetje alle denkbare onderwerpen kwamen aan bod. Compliment!

 • Anoniem 8,0

  Ik vond het interessant. Veel opheldering, en ook (ver)nieuwde zaken.

 • Anoniem 9,0

  Waren goede en interessante vragen en situaties. Was zeer leerzaam. Goed bijgespijkerd wat betreft de kennis op situaties en regels.