Spelregels klantbeoordelingen

Het is belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Daarom controleren wij of een beoordeling afkomstig is van iemand die afgelopen jaar onze diensten heeft gebruikt of een ervaring met ons heeft gehad. Om dit te kunnen controleren vragen wij iedereen die een beoordeling achterlaat enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Wij geven geen beloning voor het plaatsen van een review.

Uw beoordeling op onze website

Als u een review achterlaat, kiest u zelf of wij uw review mogen plaatsen op onze website. En of u uw naam daarbij wilt vermelden of de review anoniem plaatst. Als u niet wilt dat wij uw review op onze website plaatsen, dan telt uw beoordeling wel mee in het totaalcijfer. Maar wij tonen niet uw individuele beoordeling.

Welke reviews plaatsen wij?

Wij plaatsen zowel positieve als negatieve reviews. En uiteraard alleen als u toestemming geeft om de review te plaatsen. Beoordelingen met ongepast taalgebruik (schelden, bedreigen, discrimineren) plaatsen wij niet. 

Wij plaatsen ook geen reviews waarin onze medewerkers met naam genoemd worden. Dit ter bescherming van de privacy van onze medewerkers.

U kunt ons ook altijd vragen een review weg te halen. Neem hiervoor contact op met marketing@zlm.nl.

Hoe berekenen wij het totaalcijfer?

Het totaalcijfer wordt berekend als het gemiddelde cijfer van alle reviews samen. Hierbij tellen de reviews mee die hier gepubliceerd worden, maar ook de reviews die niet gepubliceerd worden. 

Heeft u een klacht?

Dan mag u uiteraard een beoordeling geven. U kunt ook contact opnemen met de medewerker die u heeft gesproken of waarvan u een brief of e-mail heeft gekregen. Vaak komt u er samen uit. Lukt dit niet? Dan dient u een klacht in.

Uw privacy

In onze privacyverklaring staat hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens. Als u een beoordeling achterlaat, dan geeft u toestemming dat wij uw gegevens verwerken voor de volgende doeleinden:

  • het controleren van de legitimiteit van uw beoordeling.
  • om onze dienstverlening te verbeteren.
  • om contact met u op te nemen als u aangeeft dat u dit wilt.

Wilt u een review doorgeven?

Dat kan altijd, uw mening is belangrijk voor ons. Klik om uw review door te geven.