Mijn vraag gaat over...

Gezinsongevallenverzekering

Ja. Geef dit door aan ons team Advies & Acceptatie. U bereikt hen op 0113 - 238 880.

Alleenwonende mensen en samenwonende mensen betalen namelijk verschillende premies voor de aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Ook voor de doorlopende reisverzekering en gezinsongevallenverzekering is het belangrijk.

U krijgt geld uit de ongevallenverzekering als u door een ongeluk invalide raakt. Of kosten heeft voor een behandeling bij een dokter of een tandarts. Ook krijgen uw familie of uw vrienden geld als u door een ongeluk overlijdt. Hoeveel geld u krijgt hangt af van hoe ernstig u gewond bent geraakt. En van welk pakket u afgesloten hebt bij uw verzekering. Niet alle ongelukken zijn verzekerd. Veroorzaakt u expres een ongeluk? Of veroorzaakt u een ongeluk omdat u alcohol of drugs gebruikt heeft? Dan krijgt u niets.

Nee. Dat kan niet. De verzekering stopt in het jaar dat u 80 wordt. De verzekering blijft dan wel geldig voor uw andere gezinsleden die nog geen 80 jaar zijn.

Ja. Maar u krijgt geen geld als u de sport doet voor uw beroep. Ook bepaalde gevaarlijke sporten zijn niet verzekerd. Wilt u weten welke sporten dit zijn? Kijk voor meer informatie in hoofdstuk 4 van de voorwaarden.

U kunt schade melden via ons team Personenschade. U bereikt hen op 0113 - 238 828. Daarna ontvangt u een schadeformulier. Vul dit in en stuur het naar ons op. Ons adres is Postbus 70, 4460 BA in Goes.

U kunt uw gezinsongevallenverzekering op ieder moment opzeggen. Dat kan via Mijn ZLM of met een brief.

Het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Moniek