Hulp en advies bij uw financiële situatie

Bent u het overzicht in uw geldzaken even kwijt? En heeft u hier zorgen over? Geldfit en ZLM helpen u hier graag bij. ZLM werkt samen met de onafhankelijke partij Geldfit om u inzicht te geven in uw financiële situatie.

Logo Geldfit

Doe de Geldfit-test

Met een paar korte vragen ontvangt u via de Geldfit-test vrijblijvend een persoonlijk advies. De test is helemaal gratis. Binnen een paar minuten heeft u de vragen beantwoord. De gegevens die u invult in de test verwerkt Geldfit anoniem. Op basis van de uitkomst ontvangt u passende en duidelijke tips die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie. U ziet ook gelijk bij welke organisaties in de buurt u terecht kunt voor hulp.

Zo werkt het

  1. Ga naar de website van Geldfit.
  2. Doe de anonieme test.
  3. Zie hoe u er financieel voorstaat en waar u terecht kunt voor hulp.

Bel 0800-8115

Heeft u liever telefonisch contact? Of wilt u dat er iemand meedenkt over het advies uit de Gelfdit-test? Dat kan. Bel gratis naar 0800 – 8115. Wanneer u belt, staan er mensen voor u klaar die luisteren naar uw verhaal en graag met u meedenken. Het gaat om een gratis en persoonlijk advies waarbij u anoniem kunt blijven.

Neem gerust contact op met ons

Ook ZLM zoekt graag samen met u naar een oplossing. Lukt het niet om de premie op tijd te betalen? Neem dan gerust contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Bel ons gerust via telefoonnummer 0113 - 238 860 of neem contact op met uw adviseur. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.