Inschrijven Verkeerspraktijkdag

Doe mee met één van de ZLM Verkeerspraktijkdagen.


Speciaal voor automobilisten in de leeftijd 65+ organiseren wij Verkeerspraktijkdagen. De Verkeerspraktijkdag duurt drie uur. Tijdens deze training wordt u begeleid door ervaren rij-instructeurs. Niet om u te leren autorijden, want dat kunt u. Maar er verandert veel in het dagelijks verkeer. Auto’s worden slimmer, wegen worden anders ingericht, maar ook het gedrag van medeweggebruikers verandert. We bieden u de gelegenheid om uw theoretische en praktijkkennis op te frissen. U volgt de training met uw eigen auto en kunt kiezen uit de ochtendtraining (09.30 uur - 12.30 uur) of de middagtraining (13.30 uur - 16.30 uur).

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaand formulier. Schrijf snel in want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Wanneer de training van uw keuze vol is nemen we contact met u op. U betaalt slechts € 25,- per persoon. Uiterlijk één week voorafgaand aan de training ontvangt u van ons het programma en de factuur.

Coronavirus
Vanwege het coronavirus moeten we helaas alle trainingen die tot en met mei gepland staan annuleren. We houden de ontwikkelingen en adviezen nauwlettend in de gaten. Zodra de trainingen weer door kunnen gaan en inschrijven mogelijk is, vermelden we dit op de website.
Wilt u op de hoogte blijven van de trainingsdata in 2020, vul dan hieronder uw gegevens in. Zodra de nieuwe trainingsdata bekend zijn, brengen we u daarvan op de hoogte.

Veelgestelde vragen over deze training leest u in dit overzicht.

Uw adres