Opzegging doorgeven

Onze verzekeringen hebben geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering dus altijd per direct stoppen. Een opzegging kunt u op twee manieren aan ons doorgeven:

Mijn ZLM

U kunt uw verzekering(en) eenvoudig opzeggen via Mijn ZLM.
Heeft u nog geen account? Registreer dan nu.

Schriftelijk

Stuur uw opzegging per e-mail naar info@zlm.nl of per post naar Postbus 70, 4460BA in Goes.

Heeft u een motorrijtuig gekocht of geschorst? Stuur dan een kopie of foto van het vrijwarings- of schorsingsbewijs mee.

Verzekeringsplicht

Let op: heeft u een motorvoertuig op uw naam staan, bijvoorbeeld een auto, motor of brommer? Dan bent u wettelijk verplicht om hiervoor minimaal een WA-verzekering te hebben. Met een WA-verzekering bent u verzekerd voor schade die u bij een ander veroorzaakt. Wanneer u het voertuig schorst of verkoopt, vervalt uw verzekeringsplicht. Staat het kenteken nog op uw naam? Zorg er dan voor dat u verzekerd blijft.

De RDW controleert of u nog verzekerd bent. Bent u nog wel eigenaar maar heeft u geen verzekering? Dan kunt u een boete van ongeveer € 400,- krijgen.

Wat gebeurt er als u uw verzekering opzegt?

U ontvangt van ons een bevestiging van de beëindiging van uw verzekering. Teveel betaalde premie ontvangt u van ons terug. Als u per jaar betaald, dan maken wij het bedrag binnen enkele dagen aan u over. Betaalt u per maand, dan verrekenen wij het bedrag dat u terug ontvangt met de eerstvolgende maandincasso.

Wat u zich misschien nog afvraagt...

Ja. U kunt dit online doorgeven via Mijn ZLM of bel ons op 0113 - 238 880.

Alleenwonende mensen en samenwonende mensen betalen namelijk verschillende premies voor de aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Ook voor de doorlopende reisverzekering en gezinsongevallenverzekering is het belangrijk.

Ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag 8.30 tot en met 17.00 uur. Zijn we dicht? Bel dan voor dringende zaken 0113 - 238 888. Veel zaken regelt u gemakkelijk online via Mijn ZLM .

U kunt een verzekering op ieder moment stoppen. Dit kan online via Mijn ZLM of via een brief of e-mail.