Klantbeoordelingen

Klanten geven ons een 9.1

280 reviews

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarom kunt u altijd uw beoordeling achterlaten. Hieronder leest u hoe onze klanten over ons denken.

Spelregels klantbeoordelingen

Het is belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Daarom hebben wij spelregels opgesteld. Ook leggen wij uit hoe het totaalcijfer tot stand komt en hoe wij met uw privacy omgaan.

... lees verder

280 reviews

Sorteer op:
cijfer: 10
Yoeri
10-04-2024 Een fijne verzekering die altijd klaar staat om je te helpen en ondersteunen waar nodig. Zonder veel moeite worden schademeldingen verholpen
cijfer: 10
J. v. d. Dungen
09-04-2024 Door bepaalde omstandigheden heb ik reeds 3 maal gebruik moeten maken van de verzekering. Bij alle 3 gevallen ben ik zeer correct en goed geïnformeerd, wat er gedaan moest worden. Het contact maken en de oplossingen waren snel geregeld. Ik raad deze "ZLM"verzekering zeer aan.
cijfer: 10
Jack Westdorp
09-04-2024 Helaas een schade aan mijn auto maar waarbij de pijn van korte duur is. Korte lijntjes tussen erkend schadehersteller BendeRooy in Sint Philipsland en ZLM verzekeringen. Een schademelding die volledig mondeling werd afgewikkeld door een medewerker van ZLM en waarbij tot mijn verrassing er ook geen eigen risico van toepassing werd verklaard en ook geen verlies van schadevrije jaren in verband met een duidelijk zichtbare aanrijding met een wild dier. Chapeau hoe de schade is opgelost en afgewikkeld door zowel garage als verzekeraar.
cijfer: 10
AEJ van leeuwen
09-04-2024 Ik heb al ruim 45 jaar al mijn verzekeringen bij ZLM lopen en nog nooit ergens problemen mee gehad. Altijd keurig te woord gestaan, de premie,s zijn ook prima. Ik beveel ZlM verz. bij iedereen aan.
cijfer: 10
Hanny du Fijn
09-04-2024 Snelle afhandeling en vriendelijke klantenservice!
cijfer: 10
Anoniem
03-04-2024 Alleen maar goede ervaringen met ZLM, word altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.
cijfer: 10
Anoniem
02-04-2024 vlotte en correcte schadeafwikkeling. Makkelijk en snel persoonlijk contact. Vriendelijk en behulpzaam
cijfer: 10
Fam. Rokven
02-04-2024 Nog nooit zo'n goede verzekering gehad als ZLM. Vriendelijk, prima communicatie, meedenken, snelle afhandeling van de schade. KORTOM EEN DIKKE 10
Pagina 1 van 35