Klantbeoordelingen

Klanten geven ons een 9.1

280 reviews

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarom kunt u altijd uw beoordeling achterlaten. Hieronder leest u hoe onze klanten over ons denken.

Spelregels klantbeoordelingen

Het is belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Daarom hebben wij spelregels opgesteld. Ook leggen wij uit hoe het totaalcijfer tot stand komt en hoe wij met uw privacy omgaan.

... lees verder

280 reviews

Sorteer op:
cijfer: 8
Anoniem
10-04-2024 Heb alleen maar goede ervaringen. De telefonistes zijn vriendelijk en leggen alles goed uit.
cijfer: 10
Yoeri
10-04-2024 Een fijne verzekering die altijd klaar staat om je te helpen en ondersteunen waar nodig. Zonder veel moeite worden schademeldingen verholpen
cijfer: 9
L..G. van Brink
09-04-2024 Uitstekend
cijfer: 10
J. v. d. Dungen
09-04-2024 Door bepaalde omstandigheden heb ik reeds 3 maal gebruik moeten maken van de verzekering. Bij alle 3 gevallen ben ik zeer correct en goed geïnformeerd, wat er gedaan moest worden. Het contact maken en de oplossingen waren snel geregeld. Ik raad deze "ZLM"verzekering zeer aan.
cijfer: 8
Daniël Schraven
09-04-2024 De medewerkster was vriendelijk en behulpzaam. Nam de tijd om de schade op te schrijven en verduidelijking te vragen.
cijfer: 8
Evert van Ballegooijen
09-04-2024 Zoals altijd een snel en correct antwoord op mijn vraag. Al heel veel jaren zeer tevreden over ZLM. Kan ZLM aanbevelen voor alle soorten verzekeringen.
cijfer: 10
Jack Westdorp
09-04-2024 Helaas een schade aan mijn auto maar waarbij de pijn van korte duur is. Korte lijntjes tussen erkend schadehersteller BendeRooy in Sint Philipsland en ZLM verzekeringen. Een schademelding die volledig mondeling werd afgewikkeld door een medewerker van ZLM en waarbij tot mijn verrassing er ook geen eigen risico van toepassing werd verklaard en ook geen verlies van schadevrije jaren in verband met een duidelijk zichtbare aanrijding met een wild dier. Chapeau hoe de schade is opgelost en afgewikkeld door zowel garage als verzekeraar.
cijfer: 9
Harrie
09-04-2024 Altijd direct de juiste mensen aan de lijn met een correct en vriendelijke oplossing.
Pagina 1 van 35