ZLM in de praktijk: mijn motor total loss, en nu?

Peter Huskens vergeet die dag in juli nooit meer. Samen met een groep vrienden was hij aan het toeren op de motor. Toen een edelhert plots de weg overstak en met hem in botsing kwam, werd alles zwart.

Peter: “De angst in die grote bruine reeënogen vergeet ik nooit meer. Ik kwam met een harde smak op het asfalt terecht. Mijn motor lag een paar meter verder. Zonder mijn helm en beschermende kleding aan had ik dit ongeluk niet overleefd. Mijn vrouw Gerry zit meestal bij mij achterop de motor, dit keer gelukkig niet. Ik ben naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig waren mijn verwondingen niet heel ernstig. Mijn motor was er slechter aan toe, die werd total loss verklaard. Hij was toen nog geen drie maanden oud.”

"Na vier weken reed ik alweer rond op mijn nieuwe motor."

De dag na het ongeluk belde Peter naar ZLM om de schade te melden. Schadebehandelaar Nan stond hem te woord. Peter: “Ik stond versteld van zijn betrokkenheid en snelheid. De manier waarop ik werd geholpen was grandioos.” Nan schakelde een schade-expert in om de schade aan de motor, kleding en helm vast te stellen. Helaas kon alles als verloren beschouwd worden. Peter ontving een schadevergoeding om alles nieuw aan te kunnen schaffen.

Peter: “Vier weken na het ongeluk stapte ik al op mijn nieuwe motor. Vaak beloven verzekeringsmaatschappijen in reclames maar wat. Maar ZLM doet ook wat ze zegt, geweldig!”

Peter tevreden, wij tevreden.

Benieuwd naar onze motorverzekering?

Bekijk hier de verhalen van andere klanten.