Mijn ZLM is vernieuwd!

Met Mijn ZLM regelt u makkelijk online uw zaken. U kunt bijvoorbeeld nieuwe verzekeringen afsluiten, wijzigingen doorgeven en uw verzekeringen bekijken. Mijn ZLM is onlangs vernieuwd. Een nieuw, fris design en het werkt ook goed op uw smartphone of tablet.

Had u al een account?

Tot 13 oktober 2020 maakte u gebruik van de diensten van Digidentity om in te loggen in Mijn ZLM. Voor de registratie en identificatie hebben wij de samenwerking met Digidentity beëindigd. U kunt daarom niet meer inloggen met uw oude inloggegevens. U moet uzelf opnieuw registreren.

Als u geen andere diensten afnam bij Digidentity is per 1 november 2020 uw account met al uw gegevens verwijderd. U hoeft zelf niets meer te doen. Nam u nog andere diensten af bij Digidentity? Dan blijft uw account bestaan, en is alleen de data gerelateerd aan ZLM verwijderd. In dat geval kunt u via de website van Digidentity inloggen en uw gegevens bekijken en beheren.

Wilt u ook graag een Mijn ZLM-account?

Ook dan kunt u uw account eenvoudig registreren. Volg de aanwijzingen op het scherm en u kunt direct uw lopende verzekeringen bekijken en wijzigingen doorgeven.

Vragen over Mijn ZLM?

Lees dan de veelgestelde vragen of neem contact op met ons team Advies & Acceptatie op telefoonnummer 0113 – 238 880.