Klantbeoordelingen

Klanten geven ons een 9.2

189 reviews

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarom kunt u altijd uw beoordeling achterlaten. Hieronder leest u hoe onze klanten over ons denken.

Spelregels klantbeoordelingen

Het is belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Daarom hebben wij spelregels opgesteld. Ook leggen wij uit hoe het totaalcijfer tot stand komt en hoe wij met uw privacy omgaan.

... lees verder

189 reviews

Sorteer op:
cijfer: 10
Jeffrey de Bruijne
21-02-2024 Snelle reactie gekregen en snelle afhandeling van de schade.
cijfer: 10
Anoniem
21-02-2024 Altijd snel de telefoon opnemen. Vriendelijk en kundig personeel. Als er issues zijn dan is ZLM coulant als dat mogelijk is. Een bedrijf waar je trots op kunt zijn als je er werkt.
cijfer: 8
Abdel Faqir
21-02-2024 Toppie Is super top.nen er heel enthousiast erover
cijfer: 9
Frans Wijnen
21-02-2024 Vlotte en zeer snelle afwerking zonder poespas. Prima
cijfer: 9
Wim Mol
21-02-2024 Vanaf wintersport vakantie adres toch nog dekking gevaarlijke sporten op dezelfde dag in kunnen laten gaan zodat ik die middag nog de piste op kon.
cijfer: 9
wim grootens
21-02-2024 Door ziekte moest ik afstand doen van mijn fiets en de verzekering opzeggen en dat was zo geregeld en de andere dag werd er een mooi boeket bloemen bezord grote dank daarvoor
cijfer: 10
M.J.Godeschalk
21-02-2024 Al meer dan een halve eeuw verzekerd bij ZLM Schades altijd voortreffelijk afgehandeld Contacten altijd soepel verlopen
cijfer: 10
Anoniem
21-02-2024 Fantastische en snelle reactie gekregen na schademelding, goed meegedacht en uitstekend afgehandeld.
Pagina 1 van 24