Klantbeoordelingen

Klanten geven ons een 9.2

353 reviews

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarom kunt u altijd uw beoordeling achterlaten. Hieronder leest u hoe onze klanten over ons denken.

Spelregels klantbeoordelingen

Het is belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Daarom hebben wij spelregels opgesteld. Ook leggen wij uit hoe het totaalcijfer tot stand komt en hoe wij met uw privacy omgaan.

... lees verder

353 reviews

Sorteer op:
cijfer: 10
Ton Bongers
27-05-2024 Vanuit Oostenrijk gebeld en advies gevraagd. Helemaal top geholpen. Vlot, kordaat, vriendelijk.
cijfer: 3
Anoniem
23-05-2024 Lees goed de voorwaardes van de verzekering. Betalen is geen probleem maaar wanneer je ze nodig hebt is er altijd een excuus om niet uit te keren of te helpen. Ook in dit geval goedkoop is duurkoop.
cijfer: 8
Anoniem
22-05-2024 Ik ben vanaf mijn 16 e jaar lid bij uw ZLM maatschappij ...na jaren heb ik mijn man ook erbij betrokken en hij ervoer t zelfde ...voor ons is de beste verzekerings maatschappij die we ons kunnen bedenken ...nooit problemen en als we u nodig hadden ....was alles snel geregeld ook zonder problemen ....dus wij gaan er nooit meer weg ....voor ons kan er geen fijnere maatschappij tegenop ....we zijn nu 70 en 75 jaar oud dus dat zegt genoeg als je vanaf je 16 e lid bent met vr.gr fam.T.Tijssen=Tolk Breda
cijfer: 8
Hiska de Waal
21-05-2024 als er al eens iets stroef zou gaan zijn de mensen bij ZLM direkt op zoek om een oplossing te vinden. daar ben ik zeer tevreden over!
cijfer: 8
R H J G Schuurmans e/o A J M Schuurmans Verwijst
21-05-2024 wij worden altijd goed en correct te WOORD GESTAAN DOOR ECHTE MENSEN, geen flut bandje met keuze menu. Van ons mogen alle andere maatschappijen er een grote punt aan zuigen , jullie zijn KEIGOED
cijfer: 10
Johan van der Linde
21-05-2024 Fietsverzekering telefonisch omgezet. De dame die ik aan de lijn kreeg was ter zake kundig en vriendelijk. Er bleven voor mij geen vragen openstaan. Ik zit met al mijn verzekeringen al heel lang bij de ZLM en ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Ik zal ook zomaar niet veranderen. Ga op deze lijn voort.
cijfer: 10
Anoniem
21-05-2024 Snelle afwerking van schades. Goede hulp bij eventuele vragen.
cijfer: 10
Wil van Dongen
21-05-2024 Ik sta nooit lang in de wacht ,snel en correcte antwoord en vriendelijkheid hoog in t vaandel SUPER SUPER 👍
Pagina 1 van 45