Een volgsysteem voor uw scooter

scooterslot

Slechts 22% van de gestolen scooters wordt teruggevonden. Met een volgsysteem vergroot u die kans flink. Een volgsysteem bepaalt de locatie van uw scooter met behulp van GPS. Verplaatst iemand de scooter zonder uw toestemming? Dan geeft het systeem de locatie aan u door.

Bel bij diefstal de alarmcentrale

Krijgt u een melding van het systeem en is uw scooter ook echt gestolen? Belt u dan direct de alarmcentrale (0113-238 888). Deze spoort uw scooter samen met de politie op.

Waar is uw scooter geweest?

Met behulp van een volgsysteem kunt u precies zien waar uw scooter is geweest. Tot drie maanden terug! En als u dat wilt, kunt u met één klik een koppeling maken met social media. Zo kunnen uw vrienden bij diefstal ook een oogje in het zeil houden.

Klein abonnement, groot plezier

Voor het volgsysteem sluit u een abonnement af bij uw scooterdealer. Deze kosten zijn laag en u hoeft geen langlopend contract te tekenen. Uw scooterdealer kan u er alles over vertellen. Ook kunt u voor meer informatie kijken op http://www.scootsecure.nl/.

Geef informatie door aan de politie

Ziet u verdachte situaties? De politie ontvangt graag informatie over plaatsen waar aan scooters en bromfietsen wordt gesleuteld. En over plekken waar veel scooter- en bromfietseigenaren bij elkaar komen. Belt u in dat geval de politie op 0900 - 8844 of anoniem op 0800 - 7000. Bel bij een verdachte situatie direct 112. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over volgsystemen en andere beveiliging van uw scooter? Kijk dan op https://stichtingvbv.nl/ of neem contact op met een van onze medewerkers.