Wat zijn de uitbreidingen van de doorlopende reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering bestaat uit een basisdekking en daarnaast kunt u verschillende uitbreidingen toevoegen:

Uw verzekering aanpassen of meer informatie?

Heeft u al een doorlopende reisverzekering en wilt u deze met één van bovenstaande dekkingen uitbreiden? Of wilt u meer informatie over de uitbreidingen? Neem dan contact op met team Advies & Acceptatie, telefoonnummer 0113 - 238 880 of uw ZLM-adviseur.

Wat u zich misschien nog afvraagt...

U kunt uw verzekering op ieder moment opzeggen. Dat kan via Mijn ZLM of met een brief.

Heeft u uw voertuig verkocht of is uw voertuig naar de sloop gegaan? Stuur ons dan zo snel mogelijk een kopie van het vrijwaringsbewijs. Dit is het bewijs dat het kenteken niet meer op uw naam staat. U moet het voertuig verzekeren tot het moment dat kenteken niet meer op uw naam staat. Dat staat in de wet. Dat geldt ook als uw voertuig total loss is.

Ja. U kunt dit online doorgeven via Mijn ZLM of bel ons op 0113 - 238 880.

Alleenwonende mensen en samenwonende mensen betalen namelijk verschillende premies voor de aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Ook voor de doorlopende reisverzekering en gezinsongevallenverzekering is het belangrijk.

Nee. Langlaufen valt onder de standaard reisverzekering. Voor skiën en snowboarden sluit u wel wintersportdekking af. Dat kan online via Mijn ZLM of bel ons op 0113 - 238 880.

Wilt u hier meer over weten? Hier vindt u een overzicht van de gevaarlijke sporten en wintersporten.